Navigace+

Vše pro Váš lepší život – Zdraví na míru

Publikováno: Leden 2016

Chcete vidět Vaši živou krev zblízka? Máte v plánu ozdravit Váš organismus? Zajímá Vás Váš aktuální zdravotní stav? Chcete odhalit Vaše nemoci dříve?

Druh realizace: Tiskové materiály, Web design, Blog, Firemní www prezentace, Grafický návrh, Logotyp, Responzivní design, Správa webu, WordPress

Štítky: , ,

Autor: and

Publikováno:

Aktualizováno:

Co je nového na Zdraví na míru?

Jak si zvýšit své sebe – vědomí? Jak se cítit lépe ve svém těle?

Každý den se v práci s klienty dostáváme přes bolavé a nemocné fyzické tělo k příčinám nemocí a bolestí … a ve spoustě případů narážíme na nízké sebe-vědomí, nesebelásku, vnímání své nízké hodnoty.

Příspěvek Jak si zvýšit své sebe – vědomí? Jak se cítit lépe ve svém těle? pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 4. 9. 2018

Přednáška: Jarní strava v souladu s tradiční čínskou medicínou

Víte, jak se správně stravovat v jarním období? Chcete předejít jarní únavě, nachlazení a užít si jaro v energii? Přijďte se dozvědět něco o působení potravin, jejich energii, detoxikacích a zharmonizujte své zdraví na přednášce v přátelském prostředí.

Příspěvek Přednáška: Jarní strava v souladu s tradiční čínskou medicínou pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 9. 3. 2018

Zimní strava v souladu s tradiční čínskou medicínou

Zima je období klidu, rozjímání a rozvíjení vnitřního bohatství. Měli bychom přizpůsobit svůj životní styl i stravu tomu, abychom byli více v souladu s přírodou a načerpali tak síly do dalšího období. V ideálním případě bychom měli být více zalezlí doma, odpočívat a spát, celkově se ztišit a více „uvnitřnit“.

Příspěvek Zimní strava v souladu s tradiční čínskou medicínou pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 8. 12. 2017

Dieta na vyloučení negativity

Vnější vlivy náš často přímo i nepřímo ovlivňují, pronikají do našeho srdce, mysli, i duše. Negativní a nezdravé myšlení může být nakažlivé stejně tak jako infekční nemoc. Pokud nás dlouhodobě obklopují negativní lidé, začneme vnímat svět podobně jako oni, jejich těžká energie nás stahuje dolů. Zahájíme-li dietu s vyloučením negativity, zjistíme, kolik negativních podnětů do sebe normálně v běžném životě absorbujete.

Příspěvek Dieta na vyloučení negativity pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 27. 10. 2017

Odhoďte nepotřebné a pořádně se prohřejte!

       Podzimní období je vhodným časem k tomu, abychom se zastavili a zamysleli nad tím, co nám již neslouží. Změňme věci, které nám nedělají radost, rozesmutňují nás, způsobují nerovnováhu a nejsme díky nim v harmonii. A pokud je změnit nemůžeme nebo nechceme, zkusme změnit svůj vnitřní přístup k nim. Cílem je získat více jasnosti, porozumění, nadhledu, více […]

Příspěvek Odhoďte nepotřebné a pořádně se prohřejte! pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 8. 9. 2017

Pozdní léto a strava dle tradiční čínské medicíny

Pozdní léto je dobou dozrávání, úrody a rovnováhy a je přiřazeno k elementu země. Zemi náleží žlutá barva, přirozeně sladká chuť a váže se k ní slezina, žaludek a slinivka.

Příspěvek Pozdní léto a strava dle tradiční čínské medicíny pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 28. 7. 2017

Jarní strava dle tradiční čínské medicíny

Jaro je období nových začátků, vše se probouzí, roste a vyvíjí. Jaro odpovídá elementu dřevo, v největší aktivitě jsou nyní játra a žlučník a je to ideální doba na odlehčení stravy. Tělo je přirozeně nastaveno na detoxikaci – očištění a omlazení organismu.

Příspěvek Jarní strava dle tradiční čínské medicíny pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 30. 3. 2017

Podzimní zahřívací čočkový salát

Recept je dle principů tradiční čínské medicíny a je vhodný pro podzimní či zimní dny.

Příspěvek Podzimní zahřívací čočkový salát pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 12. 10. 2016

Je libo trochu glutamátu?

Glutaman sodný neboli E621 (obchodně glutamát) je druh koncentrované chemikálie, která se přidává do jídel, aby zvýraznila jejich chuť. Je to bezbarvý krystalický prášek bez vůně, ale s masovou chutí. Potravinářským firmám umožňuje vyrábět jídlo nízké kvality a jejich chuť místo kvalitních výchozích surovin dodávat právě touto chemickou náhražkou.

Příspěvek Je libo trochu glutamátu? pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 14. 8. 2016

Jak se opálit zdravě

Slunce pomáhá vyplavování endorfinů, dodává nám pozitivní energii a podporuje tvorbu vitaminu D, který potřebujeme pro pevné kosti a metabolismus.

Příspěvek Jak se opálit zdravě pochází z Zdraví na míru

Autor: Aneta Polívková
Publikováno: 4. 8. 2016